HTML

Gondolatok a negyedikről

Érzések. gondolatok. élet.

Friss topikok

Linkblog

2009.08.23. 11:00 Makkur

Szeretem ha nagybátyám vagy apám mesél a nagypapámról.Az öreg mindig próbálta valahogy eltartani a családját.Most egy ilyen történetet írok le.Lehet valakinek nem lesz izgalmas nekem az volt.

1949-et írunk és a fő téma a  feketevágás amit gondolom mindenki tudja micsoda más nem A tanú címü fílmből.Na már most papa sehonnan nem tudott szerezni disznót csak vidékről.A legegyszerűbb megoldásnak a vonat tűnt na de hogyan hoznak el úgy egy 1,5 mázsás disznót hogy ne vegyék észre?Kitalálták hogy lefizetik a kalauzt és a malacot pedig leitatták rummal.Bezárták a Wcbe és leültek.Na egy idő után egy utas aki megelégelte hogy már ötödszörre megy ki a WChez de még mindig zárva van elkezdte verni az ajtót majd szólt a kalauznak.Odajött és mondta neki hogy biztos valami részeg disznó alszik ott bennt mivel hallgatolóztak egyet és még horkolt is a malac:).Mikor bizony le kellett szállni elkezdték felkelteni a malacot de elvétették a rumadagot egy kicsit és meg se akart mozdulni.Le kellett rángatni a vonatról és haza mentek talicskáért majd vissza és ettől a megállótól Kamaraerdő ahol laktak 6 kmre volt nagybátyám szerint.

Ilyenkor jut az eszembe hogy a mai világban mennyivel kisebb dolgok miatt problémázik az ember.Nagypapa pedig állítólag ezt mindig mosolyogva mesélte el.Persze az idő megszépít mindent dehát akkor is...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://makkur.blog.hu/api/trackback/id/tr971332315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása